Допомога довкіллю – обов’язок кожного!

   Природа – це середовище, в якому зароджуються усі живі організми на планеті. Повітря, земля, вода, рослини, тварини – це все оточує людину щодня, щохвилини, щосекунди, без чого неможливе повноцінне існування на планеті. Але сьогодні природне середовище втрачає свою цінність. У вузькому розумінні головним завданням людини перед природою є її охорона та захист від самої себе. Як би прикро це не звучало, ми цілеспрямовано спустошуємо та знищуємо природний потенціал, навіть не замислюючись про важливість його збереження. То що треба робити, щоб зберегти природу рідного краю? Про це розповіла 29 червня на екологічному заході заступник начальника відділу екологічної освіти Гетьманського національного природного парку Н.Євдокимова вихованцям літнього оздоровчого табору КЗПО Палацу дітей та юнацтва Тростянецької міської ради.

   Під час спілкування діти ознайомилися з презентацією «Природа - наш дім, а ми господарі в нім», переглянули короткометражний фільм «Посмішка природи» про збереження навколишнього середовища, ознайомилися з рубрикою «Вивчаймо лікарські рослини», складали екоказку, взяли участь в екологічних іграх та створили власні заклики до збереження довкілля.

   Кожен з нас повинен запам’ятати, що природа в нас одна, вона така беззахисна перед людиною і потребує постійної уваги та турботи!

Допомога довкіллю обовязок кожного 8Допомога довкіллю обовязок кожного 3Допомога довкіллю обовязок кожного 12Допомога довкіллю обовязок кожного 14Допомога довкіллю обовязок кожного 5Допомога довкіллю обовязок кожного 15