Відбувся традиційний семінар-нарада

  Відбувся традиційний семінар нарада 1 07 вересня в районі  с. Климентове на території Литовського бору пройшов  осінній семінар-нарада соціальних партнерів: Гетьманського національного природного парку, Охтирського міського краєзнавчого музею, Охтирського  міського центру позашкільної освіти-Мала академія наук учнівської молоді на тему:  «Використання рекреаційних можливостей Гетьманського НПП у роботі гуртків закладу позашкільної освіти у  партнерстві з Охтирським краєзнавчим музеєм».

   У заході узяли участь  спеціаліст з екологічної освіти парку Оксана СУСЛОВА, директор Охтирського краєзнавчого музею Людмила МІЩЕНКО, педагоги дослідницько-експериментального напряму ОМЦПО-МАН.

   У ході наради було обговорено вже реалізовані та майбутні спільні проєкти закладів, робота з учнівською молоддю під час нового навчального року та літнього періоду, а також позначені сфери для подальшої активізації трьохсторонніх відносин.

   Під час семінару учасники познайомилися з екологічною стежкою Литовського бору, де  розширили знання з ботаніки та зоології, почули про історію Охтирських лісів, про місцевість, на якій розташований національний парк. Цікавим видався і креативний майстер-клас, який допоміг відпочити від серйозних питань та долучитися до творчості.

Відбувся традиційний семінар нарада 7Відбувся традиційний семінар нарада 6Відбувся традиційний семінар нарада 5