Розкривають серця назустріч

   Розкривають серця назустріч 4  Людину оточує дивний і чарівний світ, ім'я якому – природа. Вона така різноманітна і багата, що навіть дорослому важко збагнути всі її прояви та закономірності. Зрозуміти природу, відкрити таємниці різних її явищ і закони її існування, розвинути у собі почуття прекрасного можна лише через спілкування з довкіллям.

  Стартував спільний короткостроковий пізнавально-творчий проєкт "Осінь. Природа. Мистецтво" між Гетьманським національним природним парком та Охтирським міським центром позашкільної освіти - Малої Академії Наук, куратором якого є провідний фахівець з екологічної освіти Суслова Оксана. 

    Виконуючи творчу роботу, діти розвивають природні задатки, збагачують себе, наближаються до розуміння єдності всього живого на Землі. Кожен хто мислить і працює творчо, безперечно отримує насолоду від такої праці і частіше радує щедрими здобутками.

     Діти, беручи участь у таких проєктах, ростуть спостережливими, уважними, розкривають свої серця і розум назустріч безмежності пізнання, відчувають красу природи.

Розкривають серця назустріч 1Розкривають серця назустріч 2Розкривають серця назустріч 3