Яскраві фарби осені

Яскраві фарби осені 71

   Яскраві фарби осені 8Все виразніше у повітрі відчувається наближення осені. Подорожуючи чи прогулюючись парком, у дощ чи туман, ви обов'язково побачите, що кольори осені неймовірні. Осінь надихає на створення чогось особливого.

   Гуляючи осіннім парком, можна не лише любуватися переливами барв та шарудіти опалими листочками, ступаючи на них. Спробуйте зібрати матеріал для гербарію. А вдома займіться надзвичайно цікавою, творчою та пізнавальною діяльністю – виготовленням аплікації з осінніх дарунків.

    Працівник Гетьманського НПП провідний фахівець з екологічної освіти Кварта Наталія разом з викладачем Малої академії наук Саєнко Маргаритою Олексіївною та керівника гуртка «Я пізнаю світ та іноземна мова» провели розважально-пізнавальну гру вікторину «Яскраві фарби осені». Під час екологічного заняття діти дізналися чому восени листочки змінюють колір та опадають, що деякі рослини – вічнозелені, як правильно зібрати та підготувати гербарні зразки до роботи. Та багато осінніх цікавинок!

   Справді, дане заняття є дуже цікавим, адже під час виготовлення осінніх аплікацій, діти добре засвоюють назви рослин, які вони використовують для створення свого шедевру! Кожна пора року має свій шарм… Головге побачити його!