З любов'ю до тварин приходить повага до іншого життя

  З любові до тварин 1З любові до тварин 2      У сучасному світі людина все далі  відходить від природи. Спілкування з нею поступово заміщується соціальними мережами, комп'ютерними іграми, віртуальним світом. Дуже часто ми забуваємо, що поряд з нами живуть вірні друзі - тварини. Вони очікують від нас уваги і любові. Тварини багато роблять для людей: охороняють, дарують радість спілкування, іноді навіть рятують життя.

  Провідний фахівець з екологічної освіти Гетьманського природного парку Суслова Оксана завітала до третьокласників Охтирської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів (класний керівник Гриб Світлана) і разом вирушили у подорож потягом Доброти. Зупинялися на станціях Пізнавайко, Історична, Метереологічна, Правова, Творча. Мета подорожі- привернути увагу учнів до захисту тварин усього світу. Діти, граючи, пізнавали, творили.

   Дуже важливо з дитинства плекати любов до тварин. Сппівчуттю, милосердю людина також вчиться в дитинстві. З любов'ю до тварин в її душу приходить повага до іншого життя, неприйняття насильства.

   Ніколи не кидайте на життєвій дорозі братів наших менших, допомагайте їм і пам'ятайте: ми завжди відповідаємо за тих, кого приручили.