Приєднуйся до всесвітнього руху небайдужих людей

Приєднуйся до всесвітнього руху небайдужих людей 4   Проблема сміття та забруднення повітря, води та ґрунтів зараз дуже гостро стоїть як для нашої країни, так і всього віту.

Щодня в процесі життєдіяльності однієї людини утворюється близько кілограма сміття. Щодня в містах накопичуються тонни побутових відходів. Скільки розкладається сміття залежить від того, чим він був спочатку, точніше –з природного або промислового матеріалу були виготовлені або зроблені предмети. Сміття буває органічного і неорганічного походження, і період його розкладання може коливатися від декількох тижнів до десятиліть.

  Що ж можемо зробити ми, прості люди, для подолання цієї проблеми? Чи залежить від нас, чи будуть наші діти та онуки жити на чистій Планеті? ТАК! Наші споживацькі звички та поводження з відходами формують майбутнє Землі. У рамках спільного проєкту  «Даруємо нове життя старим і непотрібним  речам » вихованці «Спортивного туризму»  Охтирського міського центру позашкільної освіти – Малої академії наук учнівської молоді (керівник Валентин Сталинський) діляться простими порадами у фільмі «Врятуй світ!», який змонтувала провідний фахівець з екологічної освіти Гетьманського природного парку Суслова Оксана до Всесвітнього дня рециклінгу. 

https://drive.google.com/file/d/1HxFzqNo2hTA-5okrXs7VwjWEf32m7JnQ/view?usp=sharing 

https://youtu.be/pRhsfzN9rUE 

   Приєднуйтеся до всесвітнього руху небайдужих людей! Навчайте інших правильно поводитися з відходами, щоб не засмічувати нашу планету!

 

Приєднуйся до всесвітнього руху небайдужих людей 1Приєднуйся до всесвітнього руху небайдужих людей 2Приєднуйся до всесвітнього руху небайдужих людей 3