Прикрашали соснові та ялинові гілки

Прикрашати соснові та ялинові гілки 3   Щороку у грудні проходить традиційна акція Всеукраїнської екологічної ліги «Збережи ялинку», мета якої – схилити громадян України відмовитися від передноворічного винищення хвойних дерев та показати шкідливі наслідки їх передноворічного вирубування.

   Створити відчуття свята, радісного очікування новорічного дива можна й без знищення дерев. Набагато цікавіше прикрашати соснові чи ялинові гілки, виготовляти традиційні українські «ялинки»–дідухи, створювати новорічні композиції, які можуть стати гарним подарунком для рідних і друзів та прикрасять домівку, шкільний чи робочий кабінет.

  Провідний фахівець з екологічної освіти Гетьманського національного природного парку Суслова Оксана завітала до учнів 3, 4 класів ( класні керівники - Зроль Наталія, Погоріла Наталія ) Охтирської загальноосвітньої школи І  - ІІІ ступенів імені Б.Д. Антоненка-Давидовича на екологічний урок, щоб розповісти школярам про хвойні дерева, їх користь. Діти на занятті брали участь в екоіграх та дізнавалися нове з теми. 

   Наприкінці уроку школярі виготовили новорічну композицію з вічнозеленого гілля. Можна придумати цілий ряд виробів з гілок сосни, поєднавши їх з новорічними прикрасами, варто лише використовувати фантазію. Таким чином ми подбаємо про природу. Бережіть ялинки! Залишайте їх у лісі!

Прикрашати соснові та ялинові гілки 8Прикрашати соснові та ялинові гілки 6Прикрашати соснові та ялинові гілки 4