Пізнавай нове і дивуйся ще більше!

Пізнавай нове і дивуйся ще більше 3    У світі так багато тварин, і всі такі чудернацькі! Ті змінюють колір, ті втрачають хвіст, ті лазять по горах, як справжні альпіністи... Ці чудові істоти, які живуть на нашій землі, під темно-синіми водами океанів та поза ними, безсумнівно, нікого не залишать без уваги.
   До учнів 4 класу  (вчитель Нищета Любов) Михайленківської філії Хухрянської загальноосвітньої школи I-III ступенів завітала провідний фахівець з екологічної освіти Гетьманського національного природного парку Суслова Оксана, щоб відкрити захоплюючі факти про тваринний світ Євразії. Складність природних умов , непроста будова рельєфу, великий контраст температур – все це впливає на весь тваринний світ найбільшого континенту, роблячи його різноманітним і унікальним.  Серед тварин Євразії багато представників безхребетних, комах, рептилій і ссавців. Дуже багатий і різноманітний тваринний світ водойм.
   На екологічному занятті школярики впізнавали голоси тварин, дізнавалися про повадки з життя братів наших менших, розселяли тварин по материках, порівнювали фауну Євразії з фауною рідного краю, повторювали правила поведінки людини в природі.
    На згадку про заняття у дітлахів залишився паперовий сюрприз, символ прийдешнього року – тигрик.  Пізнавай нове і дивуйся ще більше!