Увійди в природу другом

Увійди в природу другом 1Увійди в природу другом 2    Тварини – це живі організми, що населяють нашу планету. На Землі відомо близько 2 млн. видів тварин,  в Україні живе понад 50000 видів. Вони живуть скрізь, де для них є їжа, схованка від ворогів і місце для влаштування житла. На Землі немає такого куточка, де б не жили тварини. Тваринний світ Охтирщини дуже різноманітний.  Гетьманський національний природний парк налічує  2580 видів тварин, серед яких багато занесені до Червоної книги України. Це зумовлено особливостями рослинності. Учні 4 класу Охтирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 (вчитель Семененко Анна) разом з провідним фахівцем Гетьманського національного природного парку Сусловою Оксаною провели віртуальну екскурсію по нашого лісах, де зустрілися з мешканцями зимового лісу.
    Школярі дізнавалися про лісові характери звірів, грали у ділову гру "Увійди в природу другом». Закінчили заняття екологічною хвилинкою «Добра справа». Світ навколо нас дуже привабливий та цікавий. І ми живемо у ньому, як у рідному домі, бо ми – теж частинка цієї природи. А щоб нам було тут затишно і добре, слід поводитися мудро, оберігати довкілля. Без нього людина не зможемо жити. Потрібно допомагати природі відновлювати свої сили. І кожен з нас це може!
Всі повинні піклуватися про тварин та не бути байдужими до них. Адже любов до природи, до тварин роблять людину добрішою. Будьте до природи уважнішими, вона нам обов’язково віддячить.