26 січня – Всесвітній день екологічної освіти

   26 січня Всесвітній день екологічної освіти 2Екологічна освіта та виховання - один із пріоритетних напрямків діяльності Гетьманського національного природного парку. За останні роки діяльності Парку склалася певна система екологічних заходів, визначено напрямки та методи здійснення поставлених завдань з екологічної освіти. Основні з них - це проведення екологічних занять, квестів, екскурсій, виїзних засідань, конкурсів, конференцій, презентацій, майстер-класів, акцій на природоохоронну тематику та інше. Еколого-просвітницькою роботою охоплені діти дошкільного і молодшого шкільного віку та учнівська молодь загальноосвітніх навчальних закладів та позашкілля.

   Робота колективу парку в напрямку екологічної освіти та виховання населення продовжується. Шукаємо та впроваджуємо нові форми та методи сучасної екологічної освіти.

  

 

26 січня Всесвітній день екологічної освіти 126 січня Всесвітній день екологічної освіти 326 січня Всесвітній день екологічної освіти 426 січня Всесвітній день екологічної освіти 5