Прогулянки вихідного дня

   Прекрасною можливістю поглибити спілкування з  дітьми, розвинути в них спостережливість та бажання пізнання світу є спільні прогулянки вихідного дня.

   Організовуючи спостереження за цікавими об'єктами, проводячи цікаві досліди, провідні фахівці з екологічної освіти Гетьманського національного природного парку Суслова Оксана та Сталинський Валентин задовольняють потреби в пізнанні навколишнього світу, сприяють гармонійному розвитку особистості, формуванню екологічного світогляду. Цього разу розбиралися. Що таке водно-болотні угіддя ? Яку користь приносять? Що їм може нашкодити? Як зберегти? Свої відповіді помістили у ролик, знятий на природі, біля маленького озера.

https://photos.app.goo.gl/dFQkudMeqoNccE598 

   За будь-якої нагоди, вирушайте до лісу, парку, лугу, водойми, щоб помилуватися красою рідної землі. Захопіть із собою гостинці для лісових мешканців і разом облаштуйте для них їдальню. Разом поспостерігайте, як падають сніжинки, як перед дощем стуляють свої пелюстки квіти, як літають над квітучим деревом бджоли, - і ви переконаєтесь, скільки нескінченних запитань виникатиме у дітей. Перев'яжіть із дитиною зламану гілку, приберіть галявину від сміття, і дитина почне дивитися на світ очима зацікавленої людини.

https://photos.app.goo.gl/dFQkudMeqoNccE598

Прогулянки вихідного дня 1Прогулянки вихідного дня 2Прогулянки вихідного дня 5