Еко-сумка: світовий тренд чи екологічна необхідність?

   Відмова від поліетиленових пакетів на користь еко-сумок – це перший і вагомий крок у боротьбі за екологічне здоров'я планети. 

   Сьогодні  особливого поширення набувають благодійність, волонтерство. Так, в нашому місті  проходить Волонтерська програма для молодіжних центрів, яка реалізовується ГО "Лабораторія Ініціативної Молоді" за підтримки Посольства Великої Британії в Україні в межах програми "Активні Громадяни".  

   Провідна фахівчиня Гетьманського національного природного парку Суслова Оксана взяла участь у майстер- класі "Створи власну еко-сумку", який проходив в Охтирському Молодіжному Центрі. Кожен учасник створив  власний еко- шопер для особистого викристання, з метою зменшення використання поліетилену. 

   Беручи участь у таких акціях, ми віддаємо світу крихту добра, зберігаємо навколишнє середовище і підтримуємо популяризацію еко-торбинок.

Еко сумка світовий тренд чи екологічна необхідність 1Еко сумка світовий тренд чи екологічна необхідність 2Еко сумка світовий тренд чи екологічна необхідність 4