Розуміємо важливість водно-болотних угідь

    Розуміємо важливість водно болотних угідь 1 7 лютого фахівці Гетьманського парку Михайло Обідець та Сергій Кривонос провели зустріч із керівництвом Великописарівської громади. Темою зустрічі була «Важливість водно-болотних угідь для природи та людей». На зустрічі були присутні голова Великописарівської селищної ради Людмила Бірюкова, заступник голови Вікторія Жарка, секретар селищної ради Володимир Леонов, начальник відділу освіти, молоді й спорту Зоя Драгун, начальник відділу культури Іван Сіденко, редактор газети «Ворскла» Олексій Пасюга, представники громадськості та трудових колективів.

   Про значення водно-болотних угідь для збереження біорізноманіття, цінних видів рослинного і тваринного світу для довкілля нашої громади і для збереження життя на планеті Земля розповів провідний фахівець з екологічної освіти Гетьманського НПП Михайло Обідець. Присутні на зустрічі жваво цікавились питаннями збереження водних ресурсів, довкілля в цілому, значення роботи Гетьманського парку для дослідження та збереження природи нашого краю.

   У результаті зустрічі було вирішено активізувати спільну роботу органів місцевого самоврядування, шкіл та ліцею, організацій громади, спільно з колективом Гетьманського НПП заради збереження і відтворення водно-болотних угідь і навколишнього середовища для нас і майбутніх поколінь.