Мій вибір: розвага чи допомога

   Зима не тільки час розваг. А це і час подбати та обігріти теплом людського серця братів наших менших.

   На цьому тижні здобувачі освіти у своїх закладах взяли активну участь у дистанційному майстер-класі «Мій вибір: розвага чи допомога», приуроченому Всесвітньому дню водно-болотних угідь, який організувала провідна фахівчиня Гетьманського національного природного парку Суслова Оксана.

   Запропоноване завдання: виготовити 2 вироби, порівняти і зробити свої висновки: де розвага, а де допомога?

   Протягом тижня учні початкових класів Хухрянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів (опорного закладу освіти) Чернеччинської сільської ради, Охтирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Антоненка-Давидовича, Михайленківської філії Хухрянської ЗОШ І -ІІІ ступенів (опорного закладу освіти) Чернеччинської сільської ради, Пологівського навчально-виховного комплексу – загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів виготовляли смаколики для птахів, розвішували їх на присадибних ділянках і на території школи, вивчали зимуючу орнітофауну нашої місцевості, особливості пташиного меню.

   Впевнені, що діти будуть підтримувати птахів не тільки цього тижня, а і в наступні дні холодної пори року. А отримані знання, виготовлені своїми руками смаколики для пташок, спонукатимуть дітей з увагою та турботою ставитися до всіх мешканців!

Мій вибір розвага чи допомога 3Мій вибір розвага чи допомога 5Мій вибір розвага чи допомога 4