Люди, рослини, тварини - частинка природи

   Люди, як і рослини та тварини, є частинкою природи, її невід’ємною складовою.Завдання кожної людини – берегти нашу планету, а особливо ту територію, де вона живе сьогодні, де будуть жити її діти завтра!

   Провідна фахівчиня Гетьманського національного природного парку Суслова Оксана завітала на зустріч до учнів початкових класів Михайленківської філії Хухрянської ЗОШ І -ІІІ ступенів, приурочену Всесвітньому дню водно-болотних угідь. Діти, виконуючи роль слідопитів, дізналися, що навіть взимку деякі тварини дуже активно проводять час! Серед них є як птахи (дятли, дрозди, повзики), так і ссавці (навіть дуже великі).Впізнавали, чиї сліди знайшли на снігу та фото. Зі снігу робили фігурки тварин, малювали рослини. А в кінці активної прогулянки виготовили намисто для птахів та повісили на дерево, щоб пернаті поласували в холодні дні.

   Турбота про братів наших менших, дотримання елементарних правил перебування в навколишньому середовищі - основні пункти екологічного виховання дітей. Будьте свідомими щодо гармонійного співіснування людини з природою!

Люди рослини тварини частинка природи 4Люди рослини тварини частинка природи 7Люди рослини тварини частинка природи 5