Разом ми можемо зробити цей світ кращим!

  Разом ми можемо зробити цей світ кращим 12 лютого працівники відділу еколого-освітньої роботи та рекреації Гетьманського НПП Наталія Кварта та Оксана Суслова взяли участь у форумі «Розвиток волонтерства в молодіжних центрах». Голова ГО в Охтирському Молодіжному Центрі – Радіон Дубровка організував зустріч у прямому ефірі з відомим волонтером і громадським активістом Сергієм Притулою, який розповів про волонтерство та відповів на питання охтирчан-учасників форуму. Гостями онлайн були Kseniia Ponomarova (охтирчанка, яка знаодиться в США, учасниця обміну FLEX, розповіла  про волонтерство в школах США) та Артур Хорунжий (представник Української волонтерської Служби м.Суми). Спікери допомогли присутнім сформулювати свої прагнення, бажання, ідеї. Учасники форуму - переважно молодь, спілкуючись у теплій атмосфері, обговорили напрямки волонтерства у місті та подальші зустрічі. Формувати майбутнє краще разом! Участь у форумі дала можливість учасникам не тільки більше дізналися про волонтерство в інших країнах, а й обмінялися досвідом та поділилися своїми ідеями на майбутнє, зокрема правильне сортування сміття, організація спільних толок, допомога хворим дітям, зібрання коштів на потрібні медичні апарати, допомога безпритульним тваринам тощо.

   Волонтерська програма для молодіжних центрів реалізовується ГО «Лабораторія Ініціативної Молоді» за підтримки Посольства Великої Британії в Україні в межах програми «Активні Громадяни» від Британської Ради в Україні.

   Не будьте байдужими! Долучайтеся до форуму «Розвиток волонтерства в молодіжних центрах» і по можливості зробіть свій внесок у майбутнє! Разом - ми можемо зробити цей світ кращим!

Разом ми можемо зробити цей світ кращим 1Разом ми можемо зробити цей світ кращим 3Разом ми можемо зробити цей світ кращим 2