В єдності наша сила

    Найкраща молодь із різних куточків України об'єднались у прямому ефірі, поділившись часткою культури свого рідного краю.

   Представники учнівського самоврядування організували перший телеміст «Об’єднані Україною». Учасниками онлайн-зустрічі стали: Комунальний заклад «Малолепетиський ліцей імені Т. Г. Шевченка», Охтирська ЗОШ І – ІІІ ступенів імені Б. Д. Антоненка-Давидовича (Сумська область, м. Охтирка), Городищенський ліцей (Рівенська область с. Городище), Овідіопольський ЗЗСО імені Т. Г. Шевченка (Одеська область, селище міського типу Овідіополь). Провідна фахівчиня Гетьманського національного природного парку Суслова Оксана (Сумська область, м. Охтирка) познайомила присутніх з історією створення Парку, його біорізноманіттям, наголосила на роботу на екостежках та формах проведення екскурсій, запросила відвідати гордість свого краю.

   Мета заходу – побудова діалогу між молоддю з різних регіонів України, показати, що попри відстань у тисячі кілометрів, кожен куточок України – це одна держава.

   Години ефірного часу минули швидко і продуктивно. По закінченні зустрічі було обумовлено організацію і проведення в подальшому таких патріотичних заходів, які згуртовують українців і об’єднують Центр, Схід і Захід, а також Північ і Південь нашої держави.

   Адже тільки в єднанні наша сила і запорука нашої майбутньої перемоги. Дякуємо усім, хто приєднався до нас та віримо, що в єдності – наша сила і наше майбутнє.

В єдності наша сила 1В єдності наша сила 2В єдності наша сила 4