Станьмо на захист природи. Обираємо чисте майбутнє

   У якому б куточку нашої планети ми не перебували, тема збереження навколишнього середовища залишається однією з актуальних тем, що хвилює людство усього світу. З нагоди Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища, що відзначається 5 червня, представник Гетьманського національного природного парку Наталія Євдокимова провела для українських учнів у Німеччині Екологічний альманах «Станьмо на захист природи. Обираємо чисте майбутнє». Усі учасники заходу з різних куточків України скористалися унікальною можливістю поділитися досвідом участі в екологічних акціях у їхніх містах та, звичайно ж, знаходячись в іншій державі, запозичили нові ідеї для свого міста щодо покращення навколишнього середовища.

   Переймаючиь спільною проблемою, ми повинні дбати про охорону та збереження природних скарбів. Кожен для себе повинен знайти шляхи для покращення стану довкілля. Саме від нас залежить наше майбутнє!

Станьмо на захист природи. Обираємо чисте майбутнє 4Станьмо на захист природи. Обираємо чисте майбутнє 7Станьмо на захист природи. Обираємо чисте майбутнє 8