5 червня відзначаться Всесвітній день навколишнього середовища

   Наше довкілля – то природа , що оточує нас. Це і ліс , і річка , і луки , і поля , це всі живі і неживі об’єкти, що є на нашій планеті . Це наша природа, яку ми так любимо, яка наповнює наше життя неймовірними барвами , неперевершеними мелодіями . 

   Наше навколишнє середовище – то джерело благ, якими ми з покон віків користуємося.

   Різнобарв’я квітів, соковита зелень трави, велич лісів, прохолода річок,  могутність гір, безмежність степів – це все ми можемо втратити, якщо не будемо піклуватися про природу. Адже це найдорожче, що маємо.

   В переддень відзначення  за ініціативи провідної фахівчині з екологічної освіти Гетьманського національного природного парку  Оксани Суслової відбувся дистанційний челендж "Ода рідній землі: Колограй подяки", присвячений Всесвітньому дню охорони навколишнього середовища. Учасниками якого стали вихованці Охтирського міського центру позашкільної освіти - Малої академії наук учнівської молоді, учні Охтирських загальноосвітніх шкіл №1, 6.

   Своє власне бачення неповторної краси світу природи, юні природознавці відтворили  у своїх роботах.

У нас Тільки Одна Земля.

Давайте подбаємо про неї!

5 червня відзначаться Всесвітній день навколишнього середовища 15 червня відзначаться Всесвітній день навколишнього середовища 45 червня відзначаться Всесвітній день навколишнього середовища 12