Зберігаючи природу як основу нашого буття - ми збережемо нашу КРАЇНУ!

 Зберігаючи природу як основу нашого буття ми збережемо нашу КРАЇНУ 6  7 липня в Україні відзначають День працівника природно-заповідної справи, вшановуючи тих, хто стоїть на варті національних природних ресурсів.

  З нагоди відзначення цього свята представник Гетьманського національного природного парку Наталія Євдокимова зустрілася з українськими учнями в німецькій школі та провела еко-екскурс на тему «Зберігаючи природу як основу нашого буття -  ми збережемо нашу країну!». Учні з цікавістю слухали про особливості роботи наукового відділу, відділу еколого-освітньої роботи та рекреації, відділу охорони та природоохоронних науково-дослідних відділень Парку. Також наголосила на тому, що завдяки працівникам природно-заповідної справи українські ліси, заповідники і парки, а також природні пам’ятники зберігаються. До речі, працівники природно-заповідної справи турбуються не лише про збереження лісів і парків, але і за їх розвиток і збільшення.

 Збереження об’єктів природно-заповідного фонду завдання державної важливості. Від цього залежить майбутнє нашої нації, її процвітання і довголіття, а шанувати і берегти  природу повинна кожна людина незалежно від своєї професії.

 

Зберігаючи природу як основу нашого буття ми збережемо нашу КРАЇНУ 2Зберігаючи природу як основу нашого буття ми збережемо нашу КРАЇНУ 5Зберігаючи природу як основу нашого буття ми збережемо нашу КРАЇНУ 3