Знання, прикмети, віра, легенди про чудодійність рослин

Багато прикмет, легенд, знаннь нам передаються ще від наших предків. Вони вірили в магічну силу природи, у здатність простих речей впливати на людські життя. Існують такі прикмети, що посаджені навколо оселі рослини можуть принести родині добробут, гарне самопочуття, мир та спокій в сім’ї.

Ось наприклад, посаджений кущ ялівцю, може захищати господарів від злого духу та чорного чаклунства. За легендою, якщо запалити гілочку ялівцю, в домі припиняється суперечка й лайка. Всім відома шипшина цінувалася предками не тільки, як лікарська рослина. Казали: "Шипшина цвіте - рум'янець року веде". Для предків шипшина вважалася символом краси і молодості, уособлювала собою справжню любов. Тому посаджена поруч з будинком ця рослина буде не тільки милувати око, а й принесе в дім добробут, любов, щастя. П’янкий аромат акації – підвищить настрій. Це дерево сприяє народженню в домі спадкоємців. Посаджена ялинка, має здатність накопичувати енергетику влітку, а в холодні зимові дні дарує її людям. В домі й родині завжди спокійно.

Ось чому прогулюючись лісом ми ніби то «заряджаємося». Кожне дерево, кущик, травинка несе в собі не тільки користь, як лікарська рослина, красу, а й певну енергетику. Тому, якщо Ви вірите або не вірите в ці народні прикмети, все одно посадіть біля свого дому корисні рослини! Посадивши дерево, кущ чи квітку, Ви не тільки зробите подарунок Планеті, кисень та красу для людей, а щось глибоке символічне.

Знання прикмети віра легенди про чудодійність рослин. 5Знання прикмети віра легенди про чудодійність рослин 1Знання прикмети віра легенди про чудодійність рослин 2