Майстер клас «Як правильно плести маскувальну сітку для військових»

 Майстер клас Як правильно плести маскувальну сітку для військових 7  Що робити з одягом, який втратив свою актуальність? Тема свідомого споживання та вторинного використання речей набирає обертів у всьому світі, зокрема, в Україні. Щоб не викидати старий одяг на смітники та звалища, де вони розкладатимуться століттями, можна знайти альтернативні шляхи.

   16 серпня, працівник Гетьманського національного природного парку Наталія Кварта відвідала благодійну організацію БФ «Меліос» в рамках соціального проєкту «Стрічка життя», де волонтер-організатор Оксана Тиха провела майстер- клас «Як правильно плести маскувальну сітку для військових». Готові сітки широко застосовуються для маскування озброєння, військової техніки та інженерних споруд на фоні місцевості, рослинного покриву від різних методів розвідки противника.

   Всі ми знаємо, що для армії сітки − витратний матеріал, який потрібен завжди: вони рвуться, вигорають, зношуються або згорають від ворожих обстрілів. Люди, які плетуть сітки, надають не тільки «друге життя» непотрібній речі, але можливо саме ці сітки стануть захистом для наших воїнів! Тому абсолютно кожен небайдужий може допомагати українській армії. Якщо не можете іти на фронт або переказувати гроші – можете плести маскувальні сітки. Нині жінки, які плетуть сітки, дуже чекають тих, хто стане до праці.

   У Бога немає інших рук, крім наших. Плетіть маскувальні сітки та пам'ятайте, що все буде Україна!

Майстер клас Як правильно плести маскувальну сітку для військових 1Майстер клас Як правильно плести маскувальну сітку для військових 4Майстер клас Як правильно плести маскувальну сітку для військових 2