Дводенний онлайн тренінг-консультація

    Чи замислювалися ви коли-небудь, скільки у нашому житті проєктів? Написання твору в школі, ремонт у квартирі, придбання машини, пошук роботи – усе це можна описати, як проєкт.
    Провідні фахівці з екологічної освіти Гетьманського національного природного парку Оксана Суслова та Валентин Сталинський стали учасниками дводенного онлайн тренінгу-консультації щодо написання проєктів та їх реалізації.
    Спікерами якого були Управління молоді та спорту Сумської ОДА у партнерстві з ГО "Бюро аналізу політики" в рамках реалізації проєкту "Підвищення позицій ОГС Сумщини через адвокатування програм участі молоді у формуванні політики громад», що триває другий рік поспіль в Сумській області за підтримки програми MATRA Королівства Нідерландів.
    На тренінзі учасники мали змогу ознайомитися з поняттям "проєкт", його складовими успіху, детально розглянули завдання, хід реалізації, очікувані результати, ризики, медіаплан, життєздатність, проговорили як складати бюджет. Наприкінці зустрічі учасники зробили висновок, що проєкт – це сукупність дій, обмежених у часі і спрямованих на вирішення проблеми або досягнення конкретної мети.

Дводенний онлайн тренінг консультація5