Моя мрія - мирне небо над головою

    Найбільше у світі щастя – це мир.
    21 вересня світ відзначає Міжнародний день Миру. В Україні за указом президента цей день відзначають з 2002 року. На сьогодні для нашої держави це свято є особливо значимим. Воно покликане змусити кожного не тільки задуматись, але й зробити що-небудь дієве заради спокою на Землі. Мир – це щоденна праця кожного громадянина задля вдосконалення, розвитку і спокою у країні. Кожен свідомий українець мріє про якнайшвидше припинення бойових дій, про повернення рідних, близьких, друзів, про мирне небо над головою, про світле майбутнє дітей, про загоєння нестерпних ран у людських серцях.
    Тому напередодні свята провідна фахівцівчиня з екологічної освіти Гетьманського національного природного парку Оксана Суслова організувала фоточелендж "Моя мрія - мирне небо над головою" у дистанційному форматі, у якому взяли участь учні Литовського навчально виховного комплексу: загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів - дошкільного навчального закладу Чернеччинської сільської ради Охтирського району , Хухрянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів (опорного закладу освіти) Чернеччинської сільської ради Охтирського району, Охтирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Бориса Антоненка-Давидовича та вихованці еколого-натуралістичного напрямку Охтирського міського центру позашкільної освіти – Малої академії наук. Діти фотографували хмаринки і домальовували свої фантазії .
    Дякуємо всім дітям, які надіслали свої роботи, за вашу творчість, небайдужість, жагу до мирного неба України!
    Нехай мир супроводжує Вас у всьому, а над Україною завжди буде чисте небо!
    Бережіть себе і близьких. Ми за мир у всьому світі, країні, родині, школі!

Фото робіт   https://www.facebook.com/356544214434665/posts/pfbid035UpxambUzmicbdHbvj3ZiioJtBUFoguaUt41ngJjLeH7GFknrgqpjE8txQfUdJktl/

Моя мрія мирне небо над головоюМоя мрія мирне небо над головою 1Моя мрія мирне небо над головою 2