Мирне небо очима дітей

Мир на землі – це затишок і тиша,
Це сміх дитячий і душі політ,
Коли поет чарівні вірші пише
Про незвичайний, дивовижний світ!
    У сучасному світі МИР – це найбільша цінність та мрія. Адже нестабільність, страх та насилля – не просто лякають, не дають можливість розвиватися країнам, державам, народам а й знищують ... Саме тому існує цей день – Міжнародний день МИРУ, який святкується в усьому світі 21 вересня.
    Ще донедавна для всіх українців мир був повсякденною реальністю. Проте на даний час – це найбільша мрія! Сьогодні кожен українець − дорослий і малий, робить все що може, для порятунку рідної землі.
   За ініціативи провідного фахівця з екологічної освіти Гетьманського національного природного парку Наталії Кварти до Міжнародного деня МИРУ, було проведено творчий челендж на тему: «Мирне небо очима дітей» у дистанційному форматі. До якого долучилися учні ЗОШ №1, класний керівник Кривоколіско Т.А..
    Діти України мріють про мирний і світлий сонячний день! Саме заради здійснення всіх дитячих мрій та сподівань, заради їхнього щастя, наші воїни готові долати всі труднощі і перешкоди.
    МИ ПЕРЕМОЖЕМО! СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Фото робіт  https://www.facebook.com/356544214434665/posts/pfbid0GhqARKNMseG62C543DSY69jRMVAfdtJkHhCiPQkRPSUWH5FuqrtLU2rhTBQrkaCtl/