Вітамінні рослини для потреб населення

Існує відомий вислів середньовічного вченого, філософа і лікаря Авіценни: «Три зброї є у лікаря: слово, рослина, ніж».
Здоров'я сучасної людини теж багато в чому залежить від якості і кількості біологічно активних речовин рослинного походження. Застосування лікарських рослин є одним із дієвих, часто альтернативних методів оздоровлення та профілактики багатьох поширених захворювань.
В останні дні вересня, фахівці відділу екологічної освіти та рекреації Гетьманського НПП Михайло Обідець та Віктор Гонтаренко провели зустріч з колективом працівників дитячого садочка «Ромашка» Великописарівської селищної ради. Темою зустрічі було - Збереження довкілля та роль Гетьманського НПП у збереженні природи, використання лікарських та вітамінних рослин для потреб населення в осінньо-зимовий період. Присутні на зустрічі отримали вичерпні відповіді на всі питання, щодо використання у побуті дикорослих плодово-ягідних та лікарських рослин.
Хоча дія лікарських рослин м'яка і багатовекторна, проте результативна фітотерапія вимагає тривалого курсу лікування, найкраще – під контролем лікаря.
Будьте здорові в гармонії з природою!

Вітамінні рослини для потреб населення 1Вітамінні рослини для потреб населення 2Вітамінні рослини для потреб населення 3