Мімікрія: гра в імітацію

4 мільярди років містерій та див, боротьби стихій, зародження світлої магії живої матерії – і все це не в далекій галактиці, а просто тут, на нашій рідній, до найменших закутків планеті.
Природа, як величний ілюзіоніст, дбає про престиж свого виступу та неохоче розкриває свої секрети. Проте, можна зазирнути за лаштунки найцікавішої із вистав та опанувати основи її містифікацій, а в деяких із них навіть взяти участь. Прикинувшись маленьким Давидом, бути могутнім Голіафом? Запросто! Бути прудкою комахою, але в хвилини небезпеки перетворитися на гілочки чи листочки дерева? Залюбки! А з квітки тендітної орхідеї перетворитися на осу? Для природи немає нічого неможливого!
Учасники лекції, серед яких і провідна фахівцівчиня з екологічної освіти Гетьманського національного природного парку Оксана Суслова, пройшли щаблями хіт-параду найвдаліших ілюзій природи, подивились на них здалеку та зблизька, взяли участь у кількох дослідженнях.
Закріпити свої знання змогли у фінальній битві "Гри в імітацію" – розваги, переможцями якої стали уважні, розумні та кмітливі.
Три в одному природничому флаконі – лекція, відповіді на питання та вікторина в Кахуті, - саме так з користю провели свій час любителі природи.

Мімікрія гра в імітацію 1Мімікрія гра в імітацію 3Мімікрія гра в імітацію 6