Всесвітній день тварин

Про тварин завжди хочеться говорити з ніжністю, бо любові, співчуттю, милосердю людина вчиться з дитинства. З цими почуттями в її душу приходить повага до іншого життя, неприйняття насильства.
Вихованці гуртка «Туристичні сплави та походи», керівник Лариса Усенко, Комунального закладу позашкільної освіти «Палацу дітей та юнацтва» Тростянецької міської ради за ініціативи заступника начальника відділу екологічної освіти Гетьманського національного природного парку Наталії Євдокимової, як найактивніші учасники природоохоронних заходів, з нагоди відзначення 4 жовтня Всесвітнього дня тварин долучилися до фоточеленджу «Ми - друзі!» та підготували фотовиставку своїх улюблених тварин, про яких дбають щодня. У такий спосіб діти нагадують людству про відповідальність, розуміння цінності та недоторканності іншого життя за тих тваринок, які живуть з нами на планеті Земля. Любіть, дбайте та захищайте пухнастих друзів! Давайте не забувати про те, що ми одна велика сім'я на маленькій планеті і, роблячи добру справу, допомагаючи нашим братам меншим, ми допомагаємо собі!

Всесвітній день тварин 3Всесвітній день тварин 7Всесвітній день тварин 4Всесвітній день тварин 5Всесвітній день тварин 11Всесвітній день тварин 6