Здійснили мандрівку осінніми стежками Парку

З приходом осінньої пори в природі відбуваються зміни, не звернути увагу на які просто неможливо. Щоб помилуватися красою осені провідні фахівці з екологічної освіти Гетьманського національного природного парку Валентин Сталинський та Наталія Кварта здійснили мандрівку осінніми стежками Парку. На якій діти мали змогу не тільки активно відпочити, але й засвоїти як правильно зафіксувати багаж (щоб він раптом не згубився дорогою), як долати поставлені перешкоди на шляху та багато цікавого про зміни в природі. Спостерігали, як дерева та чагарники переодяглися в нові наряди: жовті, помаранчеві, багряні. Від такого різноманіття барв склалося враження, ніби ми потрапили на казковий бал. Могутні сосни нагадували вартових, тонкі берізки в жовтих сукнях були схожі на вродливих струнких принцес. А осіннє листя, що час від часу падало з дерев — це різнокольорове конфеті.
Навіть в осінню пору року мандрівка велосипедом може стати не тільки хорошим варіантом для відпочинку а і корисною прогулянкою для дітей!
Пильнуйте за красою осені, придивляйтесь до її чарів, прислухайтесь до її голосу, ходи.

Здійснили мандрівку осінніми стежками Парку 1Здійснили мандрівку осінніми стежками Парку 32Здійснили мандрівку осінніми стежками Парку