Щоденник планети Земля

     Провідна фахівцівчиня з екологічної освіти Гетьманського національного природного парку Оксана Суслова відвідала онлайн лекцію, яка називається "Щоденник планети Земля" . Це оповідка про історію нашої планети в різні геологічні періоди - від архейської ери до сьогодення.
       Читати цей щоденник - це пізнавальне проводження часу. Учасники лекції дізналися, як виникла наша планета, як на ній зародилось життя, якими були перші організми, що вони робили та який слід лишили в історії Землі.
    Присутні побували в пустельному світі архейської ери та опинилися в епіцентрі кембрійського вибуху, спостерігали за різноманіттям форм живого у первісному світі!
     Проаналізували причини вимирань та сучасні загрози для найблакитнішої планети у сонячній системі. Добре вивчивши теорію, перейшли до практики- вікторини в Кахут, що провела довгим шляхом – понад 4 мільярди років.
       У кінці природничої лекції учасники отримали відповіді на свої питання.

Щоденник планети Земля 1Щоденник планети Земля 2Щоденник планети Земля 3Щоденник планети Земля 4Щоденник планети Земля 5Щоденник планети Земля 6