Це набагато більше ніж просто заняття

     Глина — пластична осадова гірська порода, що складається в основному з глинистих мінералів. Природний матеріал, який можна легко знайти в наших краях. Всі діти обожнюють створювати свій світ маленькими ручками (казкові звірятка, фантастичні герої та ще багато чого, що нам дорослим і в голову не прийде придумати!)
     Ліпка для дітей – це набагато більше ніж просто заняття! Це арт-терапія, де дитина вчиться розслаблятися і проходить замкнутість, страхи та всякі інші надумані дитиною проблеми.
     На передодні, провідний фахівець з екологічної освіти Наталія Кварта разом з вихованцями недільної школи «Янголятко» та працівником Малої академії наук Охтирського міського центру позашкільної освіти - Гайдуковська Т.М., мали змогу завершити попередньо зліплені дітьми - вироби з глини, взяли участь у майстер класі «Виготовлення браслету із стрічки», для наших захисників і взагалі гарно провели час в дружньому колі друзів!
      Сучасні діти дуже індивідуалізовані: їм важливо робити те, що вони хочуть. І цінують те, що зробили самі. Діти не ліплять іграшку чи предмет, вони ліплять історію. Це заняття розвиває дрібну моторику, стимулює сплеск творчих фантазій.
        Ось що в нас вийшло!

Це набагато більше ніж просто заняття 1Це набагато більше ніж просто заняття 2Це набагато більше ніж просто заняття 3Це набагато більше ніж просто заняття 4Це набагато більше ніж просто заняття 5