Добро – таке маленьке слово, а скільки сенсу…

Що таке добро? Передусім, це небайдужість, готовність вчасно прийти на допомогу. Доброта може виражатися по-різному. Головне, що вона несе позитивний результат і дарується тільки від чистого серця.
Всесвітній день доброти – міжнародний день, який відзначається щорічно 13 листопада. День доброти – чудова можливість знайти час на хороші вчинки для людей та тварин.
Провідний фахівець з екологічної освіти Наталія Кварта завітала до дітей недільної школи «Янголятко»та разом з викладачем МАН Тетяною Гайдуковською, провели майстер-клас по виготовленню «Квітки доброти», яка приємно здивує матусю, бабусю чи сестричку, адже вона не проста, а з солодким подаруночком в середині. Під час заняття діти проглянули відео про цікаві факти цього дня. Зауважили, що доброта повинна бути направлена не лише на людину, але й на тварин, які часто страждають від людської жорстокості.
Добро закладено в нас ще з самого народження і проявляється навіть у найменших справах. Адже щоб зробити щось хороше, необов’язково робити героїчні вчинки.

Добро таке маленьке слово а скільки сенсу 1Добро таке маленьке слово а скільки сенсу 2Добро таке маленьке слово а скільки сенсу 3Добро таке маленьке слово а скільки сенсу 4