Робимо осінь яскравішою!

Осінь завжди дивує, захоплює та будить дивними почуттями захвату і радості одночасно, чого не можна виразити словами.
"У теплі барви я листочок розмалюю" - арт забава, яку ініціювала провідна фахівцівчиня з екологічної освіти Гетьманського національного природного парку Оксана Суслова серед школярів молодшої ланки. Завдання дуже просте: знайти осінній листочок і пофантазувати, що можна з ним цікавого зробити.
Пізнавати щось нове та захопливе — так весело! Разом з Гетьманським НПП учні Хухрянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів (опорного закладу освіти) Чернеччинської сільської ради Охтирського району Сумської області., Охтирської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №6, №9, Охтирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 імені Остапа Вишні, вихованці мистецького та екологічного напрямів Охтирського міського центру позашкільної освіти - Малої академії наук учнівської молоді зробили осінь яскравою, творчою і сповненою пригод.
На дітей чекали безліч відкриттів та несподіванок. Від юних дарувань отримали 97 творчих робіт. Всіх учасників відзначили подяками в електронному вигляді. Дякуємо за вашу активність.
Арт-терапія як форма терапії творчістю важлива для дітей. Засобами мистецтва дитина може не тільки виразити себе, але й більше дізнатися про себе та інших людей. У творчості дитина отримує новий досвід, який зможе застосувати в житті, полегшуючи спілкування з оточуючими.
Розмалюймо цілий світ у яскраві фарби !

Робимо осінь яскравішою 1Робимо осінь яскравішою 2Робимо осінь яскравішою 3Робимо осінь яскравішою 4Робимо осінь яскравішою 5Робимо осінь яскравішою 6