Як зацікавити учнів практикою з природничих наук: воркшоп із канадським педагогом

Провідна фахівцівчиня з екологічної освіти Гетьманського національного природного парку Оксана Суслова взяла участь у онлайн-воркшопі “Спочатку практика, потім теорія на уроках з природничих наук” від ГО “Смарт освіта” , присвяченому викладанню природничих наук. Його провів фахівець із Канади. “Спочатку практика, потім теорія на уроках з природничих наук” від ГО “Смарт освіта” , присвяченому викладанню природничих наук. Його провів фахівець із Канади.
Під час зустрічі Девід Барнум – учитель початкових класів, викладач факультету Simon Fraser University в місті Бернабі, Канада – поділився своїм досвідом.
Спікер ділився досвідом: як зробити уроки з природничих наук захопливими для дітей; як додати практичні завдання до онлайн-занять; які варіанти прикладних завдань підходять для учнів різного віку (молодша та середня школа) – на прикладах зі своїх напрацювань. Викладач надав корисні матеріали для воркшопу, які можна подивитися
https://drive.google.com/drive/folders/1PN9zKTfCdTSa3xbCrp_izHF7X5EMSg4t
“Спочатку практика, потім теорія” – сучасна концепція, яка передбачає, що учні виконують практичні завдання (досліди, проєкти, спостереження), а потім закріплюють і розширюють здобуті знання матеріалом з підручника.
Цей воркшоп – один із серії занять із підвищення кваліфікації вчителів, організований ГО “Смарт освіта” спільно з канадськими та австралійськими педагогами.
Зустріч відбувалася англійською з послідовним перекладом українською мовою.

Як зацікавити учнів практикою з природничих наук воркшоп із канадським педагогом 1Як зацікавити учнів практикою з природничих наук воркшоп із канадським педагогом 2Як зацікавити учнів практикою з природничих наук воркшоп із канадським педагогом 3