Скарби природи Ворсклянського краю

6 грудня відбулася презентація книги «Скарби природи Ворсклянського краю». Ця книга - це результат багаторічних досліджень території Охтирського району науковців Гетьманського національного природного парку, Сумського державного педагогічного університету імені А.С.Макаренка та інших науковців, за загальною редакцією Миколи Петровича Книша, який прокоментував кожен розділ та розповів про історію, цікаві події створення книги.
Зустріч відбулася в режимі онлайн та офлайн в стінах Сумського державного педагогічного університету імені А.С.Макаренка, який є науковим куратором Гетьманського НПП. Також в рамках цього заходу відбулося урочисте підписання договору про проведення навчальних та виробничих практик та угоди про подальшу співпрацю між Гетьманським НПП та Університетом. Миколу Петровича Книша було відзначено почесною грамотою Голови Сумської обласної державної адміністрації за популяризацію науки та вагомий внесок у природоохоронній діяльності Сумщини. Запрошені гості прослухали захоплюючу екскурсію в геологічному музеї Університету.
До презентації долучилися Директор Департаменту захисту довкілля та енергетики Сумської обласної державної адміністрації - Кашпур І.В., керівники та представники установ природно-заповідного фонду, Сумської обласної універсальної наукової бібліотеки, Сумського національного аграрного університету, студенти, вчителі, науковці, громадськість.
Щиро вдячні Господу Богу та ЗСУ, що в цей не легкий для України час змогли провести такий захід!

Скарби природи Ворсклянського краю 1Скарби природи Ворсклянського краю 3Скарби природи Ворсклянського краю 4Скарби природи Ворсклянського краю 5Скарби природи Ворсклянського краю 6