Подаруй тепло військовому

Щорічно, 6 грудня ми відзначаємо День Збройних сил України. Це свято завжди відзначалося з гордістю та пошаною, але у 2022 році під час повномасштабної війни його важливість зросла ще більше. ЗСУ – це меч і щит України, наша опора і захист.
На передодні цього свята, провідна фахівчиня Гетьманського НПП Наталія Кварта оголосила збір на виготовлення окопних свічок для наших воїнів. З настанням зими, окопними свічками користуються захисники України на фронті для найрізноманітніших потреб. Вони можуть слугувати джерелом світла, біля них також можна погріти руки, висушити взуття і розігріти їжу чи гарячий напій. А зробити таку свічку своїми руками не так вже й складно. Разом з дорослими учнями недільної школи «Янголятко» при Архангело-Михайлівському храмі ми спробували виготовити таку потрібну річ для наших воїнів, а викладач МАН Тетяна Гайдуковська з молодшими дітками допомогла виготовити вітальні листівки, якими ми прикрасили готові свічки. Діти з гордістю і наснагою поринули у процес, адже навіть самі наймолодші вихованці, зрозуміли важливість та користь готових свічок.
Найкращі сини і дочки України захищають незалежність і свободу своєї Батьківщини! А ми, в свою чергу, підтримуємо їх хто як може!
СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Подаруй тепло військовому 1Подаруй тепло військовому 2Подаруй тепло військовому 3Подаруй тепло військовому 4Подаруй тепло військовому 5Подаруй тепло військовому 6