Мандрівка у світ прекрасного, у світ любові, добра і надії.

Нещодавно фахівці відділу екологічної освіти та рекреації Михайло Обідець та Віктор Гонтаренко разом з керівниками гуртків Великописарівської станції юних натуралістів та Великописарівського будинку дитячої та юнацької творчості відвідали картинну галерею нашого земляка, заслуженого художника України Миколи Миколайовича Нечвоглода.
Народився і провів дитячі роки Микола Нечвоглод у нас, у селищі Велика Писарівка, що на березі лагідної красуні Ворскли. І поштовхом до прекрасного стала саме розкішна природа рідного краю, сьогоднішнього Гетьманського національного парку.
Першим учителем і наставником у малювання був наш відомий великописарівський художник живописець Петро Степанович Обідець. Він значною мірою вплинув на формування художніх здібностей майбутнього митця.
Твори Миколи Нечвоглода самобутні, самобутні, яскраві та душевні. Пейзажі, портрети, ілюстрації книг, натюрморти, олійний та акварельний живопис, сангіна, темпера, графіка.
Для тих, хто любить подорожувати, твори Миколи Нечвоглода просто знахідка. Через призму його мистецького бачення можна отримати справжнє задоволення від споглядання величної, мальовничої природи Великописарівщини, Сумщини, Київщини, Криму, Карпат, всієї України.
Тож запрошуємо жителів Великописарівської громади і гостей селища відвідати картинну галерею і побачити справжні скарби природи очима нашого земляка, художника Миколи Нечвоглода.

Мандрівка у світ прекрасного у світ любові добра і надії. 1Мандрівка у світ прекрасного у світ любові добра і надії. 2Мандрівка у світ прекрасного у світ любові добра і надії. 3