Ангели Новорічних свят.

Різдвяний Ангел заглядає в шибку...
І на душі на хвильку відлягло...
Лети, Ангелику, до кожного в домівку,
Щоб в ріднім краї воєн не було...
Український народ з давніх-давен вміє і любить прикрашати свою хатинку різдвяними поробками! Наші прабабусі були мудрі й ощадливі,а їхні різдвяні прикраси були екологічними. Іграшки на Новий рік і Різдво виготовлялися переважно із соломи та природних матеріалів і обов’язково виготовлялись у родинному колі, де майстерність передавалася з покоління у покоління.
Навчити дітей любити рідну країну - це добра справа. Тоді вони підростатимуть "національно свідомими" громадянами, і розумітимуть, чому це важливо для їхніх батьків і них самих. Але починати краще з малого.
Провідна фахівцівчиня з екологічної освіти Гетьманського національного природного парку Оксана Суслова запропонувала вихованцям мистецького напряму Охтирського міського центру позашкільної освіти- Малої академії наук учнівської молоді зробити новорічні патріотичні поробки, вкладаючи у них повагу, любов, віру у велике майбутнє і підтримуючи єдність нашої держави.
Вихованці мистецького напряму залюбки підтримали ініціативу зробити дистанційні обереги. Нехай ці прикраси, зроблені з любов'ю і теплом, прикрашають Ваш дім протягом усіх свят і принесуть нам мирне небо та міцне здоров’я нашим рідним та нашим захисникам! Нехай ангели миру стануть в новорічні свята оберегом для кожного!
Кожен українець крутий на своєму місці. Хтось захищає нашу країну зі зброєю у руках, хтось займається волонтерством, хтось працює попри всі складнощі війни і своїми податками утримуєте економіку, хтось виховує дітей. Підтримаємо країну разом!
Наша мрія одна і єдина. Хай українці цього року зможуть відвідати будь-який національний природний парк України — заходу та сходу, півночі й півдня.
З Новим роком!

Ангели Новорічних свят. 1Ангели Новорічних свят. 2Ангели Новорічних свят. 3