«В єдності – сила».

Стрітенська свічка, тобто свічка , яка є освячена у день свята Стрітення, віддавна має велику пошану у людей. Адже вона наповнена великою духовною силою та Божою благодаттю. Її використовують у багатьох важливих подіях людського життя. Ця свічка має силу допомагати при стихійних лихах, особливо при грозах. Від цього і дістала назву "громовиця","громниця".
На передодні великого християнського свята - Стрітення Господнього, за ініціативи провідної фахів чині з екологічної освіти Наталії Кварти та за підтримки протоієрея отця Георгія при Архангело-Михайлівському храмі та викладача МАН Гайдуковська Тетяна Миколаївна, 12 лютого для дітей недільної школи «Янголятко» було проведено майстер-клас з виготовлення та декорування Стрітенської свічки. Під час майстер-класу, і діти, і дорослі отримали задоволення від творчого процесу. В ході роботи колективно вирішили, що виручені кошти з реалізації цих свічок, підуть на допомогу пораненим солдатам, які зараз знаходяться на лікуванні.
Сила Стрітенської свічки в тому, що вона оповита нашими спільними молитвами в церкві, бо ж «в єдності – сила». Молячись при Стрітенській свічці, ми можемо відчути, що ми не самотні, що з нами Бог.
Придбати таку свічку можна 15 лютого в Архангело-Михайлівському храмі.
P.S. Дякуємо, протоієрею отцю Георгію за підтримку ідеї, надані матеріали та теплі повчальні бесіди.

В єдності сила 1В єдності сила 2В єдності сила 3