Нагорода «За мужність ІІІ ступеня»

Відповідно до Указу Президента України №585/2022 «Про відзначення державними нагородами України» за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі нагороджено провідного інженера з охорони тваринного світу Гетьманського національного природного парку Гулюка Олександра Івановича орденом «За мужність ІІІ ступеня»
В перші дні війни вступив до лав територіальної оборони, доставляв гуманітарний вантаж в місто Тростянець зокрема до Тростянецької центральної районної лікарні . Виконуючи бойовий наказ на околиці нашого міста приєднався разом з товаришами до 93 ОМБр Холодний яр, яка потребувала допомоги «місцевих» аби провести бійців ЗСУ на позиції незнайомої їм місцевості. В ході бойових дій при визволенні міста Тростянець був тяжко поранений, але це його не зупинило, після лікування в госпіталі знову взяв до рук зброю.
Щиро вітаємо колегу, нехай ця висока відзнака додасть наснаги, віри, сили для нових звершень, незгасимої енергії та невтомності у нових досягненнях!!!

Нагорода За мужність ІІІ ступеня 2