Яскраві враження та позитивні емоції

Вело-прогулянки — цікавий і корисний для здоров’я активний відпочинок. Він дарує яскраві враження і позитивні емоції.
Тривалі велосипедні прогулянки на свіжому повітрі змушують легені людини працювати на повну силу. При цьому кров збагачується киснем, який надходить до клітин головного мозку та інших життєво важливих органів. Найефективнішими вважаються вело-прогулянки у лісі, оскільки вони сприяють емоційному розвантаженню і позитивно впливають на легені. А якщо вам доведеться здійснити вело прогулянку ще й з провідним фахівцем з екологічної освіти, то вам надзвичайно пощастило! Адже під час такої прогулянки ви ще дізнаєтесь багато цікавого та корисного про ліс та їх мешканців.
21 травня, провідний фахівець з екологічної освіти Гетьманського НПП Валентин Сталінський разом з вихованцями здійснили вело-прогулянку безпечними стежками, подолавши відстань – 45км за один день! А вам слабо?
Проїхавши на велосипеді лісовими стежками Гетьманського національного природного парку, ніякі повсякденні проблеми вас більше не цікавлять. Є тільки ви і природа. Чи це не щастя! Велосипедні прогулянки суттєво поліпшують загальний емоційний стан людини, відволікають його від різних проблем і відновлюють настрій. Користь велосипеда щодо нервової системи доведена різними дослідженнями.

Яскраві враження та позитивні емоції 1Яскраві враження та позитивні емоції 2