Діти - наша найдорожча цінність!

   1 червня у всьому світі відзначають Міжнародний день захисту дітей. Свято засноване в Парижі в 1949 році з ініціативи Міжнародної демократичної федерації жінок, щоб звернути увагу на проблеми, які мають діти. Традиційно в цей день влаштовують ярмарки, розпродажі та розважальні заходи для дітей.
   Сьогодні, 1 червня провідний фахівець з екологічної освіти Наталія Кварта спільно з Охтирською центральною публічною бібліотекою організували дитячий майданчик «Місце зустрічі – країна дитинства». Тут діти знайомилися з цікавими станціями - екологічні майстер-класи «Яким має бути дитинство», «Літературний дворик», «Перехрестя веселих забав» та музичний екстрим просто неба. Діти, на свіжому повітрі, знайомилися з кожною станцією, та долучалися до роботи, яка припали їм до душі!
   На жаль, День захисту дітей 2023 в Україні проходить в умовах повномасштабної війни. Багато дітей були змушені тимчасово виїхати з країни, деякі перечікують повітряні тривоги в укриттях, тисячі живуть в зоні бойових дій. Війна торкнулася життя кожного маленького українця. Тому в це свято дорослим особливо важливо підтримати дітей і показати, що ми завжди поруч.
   Діти – це наше майбутнє, наш сенс життя і наше щастя. Нехай дітям завжди світить сонце яскраво, життя дарує приємні подарунки, а вночі на чистому небі для них сяятимуть мільйони красивих зірок....

Діти наша найдорожча цінність 1Діти наша найдорожча цінність 2Діти наша найдорожча цінність 3Діти наша найдорожча цінність 4Діти наша найдорожча цінність 5Діти наша найдорожча цінність 6