Навчання триває...

   Провідні фахфвці з екологічної освіти Гетьманського НПП продовжують навчанння в проєктному менеджменту в рамках програми "Інформаційно-ресурсний простір"!
   Минулі два вихідні були дуже продуктивні для учасників програми. Керівник проєкту, Vladyslav Holiakov розпочав процес залучення учасників до командної роботи за допомогою мозкового штурму, продовживши роботу над вдосконаленням майбутніх проєктів.
   Максим Закаблук, проєктний менеджер ГО ОМЦ і фасилітатор навчальної програми, провів наступну частину тренінгу, розповів про методологію SMART та Матрицю Ейзенхауера в рамках проєктного менеджменту.
   Також на зустріч завітала Вероніка Чупріна, менторка з проєктного менеджменту Української академії лідерства. Вона провела цікавий тренінг з командотворення та активну руханку для покращення взаємодії та спілкування команди.
   Одним з додаткових елементів проєкту - сесії особистісного розвитку. Катерина Кулик, професійний тренер з медитації та Віктория Чабан, професійна тренерка з флай йоги, допомогли нам розслабитися, зосередитися та налаштуватися на позитивне мислення і продуктивну роботу.
   Проєкт реалізується "Охтирським Молодіжним Центром" за підтримки "Європейського молодіжного фонду" від "Ради Європи"This activity is supported by the european youth foundation of the council of europe a unique foundation supporting activities developed with, for and by young people.

  Навчання триває 1Навчання триває 2 Навчання триває 3