Від створення проєкту до комунікації

   Від створення проєкту до комунікації для його просування – такий шлях освоїли учасники проєкту з проєктного менеджменту .
  Вже третій тиждень учасники проєкту «Інформаційно ресурсний простір» активно навчаються. На цьому тижні вони зосередились на "Основах PR-кампанії та комунікаційній стратегії" і фіналізували свої знання, набуті протягом п'яти блоків проєкту.
   Дарина Завгородня, проєктна менеджерка «Unissued Diplomas», поділилася особистим досвідом реалізації проєкту про вшанування пам'яті українських студентів, що загинули внаслідок повномасштабного російського вторгнення.
   Орест Зуб – тревел-блогер, наголосив на пошуку «родзинки» свого проєкту під час просування, яка вирізнить проєкт серед інших, а також поділився інструментами, якими просуває свій YouTube-канал.
Євстахія Мельникова – Head of SMM SPEKA & THE PAGE, поділилася з учасниками особливостями комунікації з журналістами, щоб побудувати успішну PR-кампанію проєкту.
   Надя Юрова – голова правління ГО «Місто Активних Громадян», провела практичну симуляцію з учасниками та надала цінні поради щодо ефективної комунікації на різних каналах для залучення учасників.
   Максим Закаблук – ментор та спікер програми «ІРЦ», використовуючи метод «Світового кафе», закріпив попередні теми: мета, ціль, візія; ЦА та бенефіціари; командотворення; комунікації та відрефлексував у кінці заняття.
   Nata Li – дипломована психологиня та молодіжний працівник, розповіла про професійне вигорання, провела різні практичні вправи, такі як «рятувальна валіза», «подушка безпеки», вправи для самозаспокоєння та протокол «4 стихії», що допомогли учасникам зосередитися та розслабитися.
   “This publication was produced by NGO "Okhtyrka Youth Center" with the support of the European Youth Foundation of the Council of Europe. It does not necessarily reflect the official position of the Council of Europe.”

Від створення проєкту до комунікації 1Від створення проєкту до комунікації 2Від створення проєкту до комунікації 3