Завершили 5 тижневу навчальну програму зі створення та написання проєктів!

    Завершили 5 тижневу навчальну програму зі створення та написання проєктів 1 Ось і завершили працівники Гетьманського НПП 5 тижневу навчальну програму зі створення та написання проєктів!
   ГО «Охтирський Молодіжний Центр» вже майже 2 місяці навчав молодь та представників навчальних закладів Охтирщини навичкам проєктного менеджменту в рамках програми «Інформаційно-ресурсний простір».
   На одній з фінальних сесій програми, Vladyslav Holiakov, проєктний менеджер ГО «ОМЦ», показав приклади реалізованих проєктів, розглянув поняття "Теорія змін" та акцентував на важливості формування короткострокових та довгострокових результатів.
   Radion Dubrovka, голова організації ГО «ОМЦ», провів лекцію з моніторингу результатів та навчив формувати фінальні звіти для реалізації майбутніх проєктів.
   Завершальний день тренінгової програми почався з презентації проєктів кожного з учасників, створені згідно з їх власного бачення, а головне - вкладали навички, які набули протягом програми.  Команда фасилітаторів програми надала слушні коментарі для покращення кожного з проєктів.
   Павло Медина - тренер, фасилітатор, керівник молодіжного центру "Нові Крила", поділився, як створювати якісні презентації та лайфхаками для ефективного пітчингу.
   На останок, Максим Закаблук, фасилітатор тренінгової програми, наголосив на структурі створення проєктів та провів рефлексію з учасниками.
  Проєкт реалізується "Охтирським Молодіжним Центром" за підтримки "Європейського молодіжного фонду" від "Ради Європи"
   “This publication was produced by NGO "Okhtyrka Youth Center" with the support of the European Youth Foundation of the Council of Europe. It does not necessarily reflect the official position of the Council of Europe.”

           Завершили 5 тижневу навчальну програму зі створення та написання проєктів 2        Завершили 5 тижневу навчальну програму зі створення та написання проєктів 3        Завершили 5 тижневу навчальну програму зі створення та написання проєктів 4