Завершили курс з проєктного менеджменту.

завершили курс з проєктного менеджменту   15 учасників завершили курс з проєктного менеджменту та написали 12 проєктів по розв'язанню проблем у нашій громаді!
   26 серпня, провідні фахівці з екологічної освіти Гетьманського НПП Наталія КВАРТА та Юлія ГРАНКІНА програми «Інформаційно-ресурсний простір» представили свої проєкти, перед експертами з проєктної та молодіжної діяльності:
Анна Гребенюк - начальниця відділу у справах молоді управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації;
   Ірина Беличко - головна спеціалістка відділу у справах молоді управління молоді та спорту;
   Фурсова Дар‘я - фахівця відділу Міжнародних відносин та проєктно-інвестиційної діяльності Мерефʼянської міської ради та член правління ГО «Українська фундація розвитку молоді»;
   Світлана Юрченко - директора КУ «Молодіжний центр «Романтика» Сумської міської ради;
Svitlana Olefir - тренерка з неформальної освіти молоді.
   Максим Закаблук - проєктний менеджер ГО ОМЦ, провів останню рефлексію з учасниками. Кожен отримав лист, який вони писали собі на початку програми, щоб оцінити свій прогрес.
   Фінальна частина урочистостей була святкуванням завершення програми та визнанням досягнень учасників, яка пройшла в котедж-парку "Славна", де всі змогли насолодитися атмосферою свята та спілкуванням з однодумцями.
   По завершенню працівники отримали пропозицію податись на конкурс проєктів в Сумський обласний відділ молоді та спорту, готуємо пропозиції доводимо до фіналу ідеї. Далі буде, це лише початок))
   Проєкт реалізується "Охтирським Молодіжним Центром" за підтримки "Європейського молодіжного фонду" від "Ради Європи"