«Небесний оборонець України»

  Небесний оборонець України 1 1 жовтня — День захисників і захисниць України. Це велике державне свято, яке покликане вшанувати всіх тих героїв та героїнь, які мужньо захищають нашу рідну Батьківщину від ворогів.
   На передодні цього свята, провідний фахівець з екологічної освіти Гетьманського НПП Наталія КВАРТА разом з викладачем МАН Гайдуковською Т.М. долучилися до благодійної акції, де разом з дітьми недільної школи «Янголятко» виготовили брендові - «Михайлівські свічки». Виручені кошти з яких підуть на допомогу ЗСУ.
   «Небесний оборонець України», «небесний командир» українського війська, покровитель Києва – так віруючі українці називають Архангела Михайла.
Приклад Архангела Михайла нагадує нам, що Україна має боротися за свою сутність, за свою культуру, бо надмірна поступливість призводить до трагедії.
   Щиро вітаємо наших захисників та захисниць України! Ви кожного дня доводите, що є достойними нащадками українського козацтва. Щиро зичимо Вам міцного здоров’я, незламного духу, мирного неба та Божого благословення!
   СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

            Небесний оборонець України 2         Небесний оборонець України 3         Небесний оборонець України 4