Сміття сортуй – природу рятуй!

  Сміття сортуй природу рятуй 3 Всьому людству відомо про те, що з розвитком техніки та технологій діяльність людини в значній мірі негативно впливає на природу.
   Найбільшу загрозу становлять забруднення води, повітря й ґрунту, вирубування лісів, надмірне видобування корисних копалин, знищення рослин і тварин.
   Охороняти природу означає жити та діяти так, щоб не завдавати їй шкоди. Дотримуючись певних правил, можна долучитися до захисту природи на Землі.
   20 жовтня провідний фахівець з рекреації Юлія ГРАНКІНА провела екологічний захід для 2 та 3 класу Смородинської Філії І-ІІ ступенів закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №5 Тростянецької міської ради. Під час екологічного заняття учні дізналися яких порад потрібно дотримуватися, щоб не завдавати шкоди природі, переглянули повчальний мультик «Пригоди лісових друзів – охорона природи» та навчилися сортувати сміття. Наприкінці заходу діти отримали навчальні розмальовки, де змогли продемонструвати здобуті знання щодо сортування скла, паперу, пластику та органіки.

Сміття сортуй природу рятуй 1Сміття сортуй природу рятуй 2Сміття сортуй природу рятуй 4