Міжнародний день біосферних заповідників

   Біосферні заповідники - це ті ділянки нашої планети, які володіють природними ресурсами і являють собою різноманітність середовища проживання, де зосереджені найрізноманітніші екосистеми і біорізноманіття. Вони являють собою території з найбільшою концентрацією дикої природи, як флори, так і фауни.
   ЮНЕСКО проголосила 3 листопада Міжнародним днем біосферних заповідників з метою наголосити на важливості цих природних просторів для збереження екосистем і біорізноманіття, сприяння дослідженням, сталому розвитку та ухваленню рішень з охорони навколишнього середовища.
   З нагоди цього дня провідний фахівець з рекреації Юлія ГРАНКІНА провела еколого-освітній захід для учнів 2- А та 2-Б класів закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів номер 3 Тростянецької міської ради. Діти познайомилися з біосферними заповідниками та їх функціями,грали в інтелектуально- пізнавальні ігри на екологічну тематику та створювали малюнки " Природа для мене - це...". Наприкінці заходу всі учні отримали закладки для книг " Обери свій бік"

                       Міжнародний день біосферних заповідників 3             Міжнародний день біосферних заповідників 2