Зустріч із шкільним лісництвом «Нескучанське»

  Зустріч із шкільним лісництвом Нескучанське 1 Учнівські лісництва – одна з традиційних і в той же час найдієвіших форм залучення учнівської молоді до охорони природи. Вони виховують у дітей дбайливе ставлення до природи, розширюють і поглиблюють знання у галузі природничих наук, дають практичні уміння та навички ведення роботи у лісовому господарстві.
   Для участі у діяльності учнівського лісництва залучаються учні VII-XI класів. Членами учнівського лісництва можуть бути учні, педагоги, науковці, спеціалісти лісового господарства тощо. Учнівське лісництво організовує свою роботу протягом року в позаурочний час.
11 грудня провідний фахівець з рекреації Юлія ГРАНКІНА завітала до закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №2 Тростянецької міської ради, познайомилася з гуртківцями шкільного лісництва "Нескучанське" та провела екологічне заняття на тему «Природно-заповідний фонд Сумської області». Учні мали змогу попрацювати з довідковою літературою та відкрити для себе нові та цікаві місця рідного краю.
   Керівник гуртка Катерина Анатоліївна розповіла про діяльність шкільного лісництва та запросила до подальшої співпраці.

Зустріч із щкільним лісництвом Нескучанське 2Зустріч із щкільним лісництвом Нескучанське 3Зустріч із щкільним лісництвом Нескучанське 4